Dina sökresultat

Om Bafra

Bafra är en del av Karpaz halvön på norra Cypern. Detta område är erkänt för sin orörda skönhet med härliga sandstränder, klarblått Medelhavsvatten och en robust spektakulär kustlinje som alla är inramade av bergskedjan Besparmak.

I närheten av Bafra finns den vackra och lugna fiskebyn Bogaz. Fiskebåtar seglar in och ut ur hamnen hela dagen och deras fångsten säljs på kajen till lokala restaurangägare och lokalbefolkningen vilket gör att det finns många bra fiskrestauranger och tavernor runt om.

Bafra erbjuder kilometerlånga sandstränder längs kusten från Turtle Beach i norr till Famagusta i söder. Vägarna är utmärkta med direkta motorvägar till Nicosia, Kyrenia och alla flygplatser på ön. Cypern är full av historiska platser och arkitektur som 1200-talet f.Kr Salamis Ruiner, 25 km söder om Bafra och 1200-talet Strongylos Castle bara 5 km sydost om Bafra.

Karpaz Gate Marina som är en av Medelhavets största marinas ligger 20 minuters bilresa norrut med mer än 300 kajplatser samt unika faciliteter och infrastruktur.

Thalassa Beach Resort
Kaya Artemis Resort

Jämför fastigheter

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.​