Dina sökresultat

Är du intresserad av vår visningsresa? Gör en intresseanmälan!

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan för vår visningresa. Vi kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Visning av bostäder

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vårt mål är att erbjuda en bred mäklartjänst med hög kvalitet och vi jobbar därför med att ligga i framkant med både personlig service och de senaste teknologier. Därför kan vi erbjuder dig både personliga visningar på plats men även digitala visningar.

Personlig visning

Är du intresserad att resa till Norra Cypern för en personlig visning av bostäder samtidigt som du får tillfälle att bekanta dig med området. Vi förbereder ditt besök med tider som passar dig.

Digital visning

En digital visning gör det lättare för dig som vill se och uppleva bostaden i lugn och ro hemifrån. Det är ett utmärkt sätt för dig som inte har möjlighet att åka ner för en personlig visning.

Virtuell visning
En virtuell visning skapas med hjälp av 3D-teknik som gör att du kan orientera dig från rum till rum och se dig om i området i 360 grader. Detta kan ordnas genom en länk som skickas till dig eller kan visas tillsammans med en mäklare via t.ex Zoom.

Video visning
Video visning är så nära en fysisk visning du kan komma. Du föranmäler dig och under en direktsändning visar mäklaren upp bostaden via t.ex WhatsApp och går igenom hur det är att leva och bo där och svarar på köparnas frågor.

Jämför fastigheter

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.​